Evolve en RaGaPa breiden samenwerking uit

Evolve en RaGaPa breiden samenwerking uit

RaGaPa en Evolve Services hebben per 1 juli 2016 een nieuwe partnerovereenkomst afgesloten welke voorziet in uitbreiding van de Europese activiteiten van RaGaPa. Om de introductie kracht bij te zetten is in de nieuwe overeenkomst gekozen voor een bredere Europese focus en ontwikkeling in het Verenigd Koninkrijk.

Evolve Services en RaGaPa

Als partner van het eerste uur vormt de WiFi marketing oplossing van RaGaPa een essentiële bouwsteen binnen het evangelie van Evolve. Wij zijn het team bij RaGaPa dan ook dankbaar voor het getoonde vertrouwen en kijkt uit naar verdere adoptie van haar oplossing in de markt.

Evolve Services

Niels Aarts, Managing Partner Evolve Mobile over de vernieuwde samenwerking:

In de afgelopen 2 jaar heeft de oplossing van RaGaPa bewezen een sterke toevoeging te zijn voor marketeers in een groot aantal sectoren. Het product kent een aantal interessante use-cases en kan bijdragen aan het creëren van awareness, verbeteren van de klantervaring en verhogen van de omzet. Steeds meer WiFi resellers zien hierdoor kans om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en leveren het product als aanvulling op het WiFi netwerk. Met name in de Engelse markt zien we een sterk toenemende interesse en recente successen hebben RaGaPa dan ook doen besluiten hierin te investeren. Wij zijn als business development organisatie blij dat zij ons deze taak toevertrouwen.

 

RaGaPa

Gagandeep Singh, CEO RaGaPa Inc. over de vernieuwde samenwerking:

Evolve has supported our business on the European continent from the early beginning with success. With their label Evolve Mobile they have proven to be true experts within the field of Location Based Services and WiFi marketing. On the other hand they proved their value to our company with their business development label Evolve Services. By opening up their network, positioning the solution and onboarding new customers they successfully created a European entry for us. Now it is time to take this success to a new level and we are looking forward to expand our presence.

 

Toenemende vraag naar WiFi marketing

In de afgelopen twee jaar is de vraag naar innovatie mobile marketing oplossingen sterk gestegen. Een belangrijke reden hiervoor is het toenemend gebruik van smartphones, tablets en laptops door consumenten. Of het nu gaat om het zoeken naar informatie en het invullen van een behoefte of de interactie met bedrijven. Consument georiënteerde organisaties hebben daarnaast de behoefte meer van hun klanten te leren en relevanter met hen te communiceren. Het aanbieden van WiFi voor gasten en een aanvullende WiFi marketing laag zijn hierbij van grote toegevoegde waarde gebleken. Dit alles is ook gebleken uit een recent onderzoek Evolve Mobile heeft gehouden onder een honderdtal evenementenlocaties in Nederland. Meer hierover is te lezen in dit artikel.

Kanaalpartners in Europa

RaGaPa is als fabrikant altijd op zoek naar nieuwe resellers die affiniteit hebben met WiFi en actief zijn in consument georiënteerde sectoren. De oplossing komt het sterkst tot haar recht in sectoren waar het aanbieden van (gratis) gasten WiFi een absolute noodzaak is geworden. De oplossing van RaGaPa is vendor neutral en kan dus binnen elk type WiFi netwerk ingezet worden. Hierdoor kan de oplossing als toevoeging meegeleverd worden bij nieuwe projecten maar ook ingezet worden op bestaande inrichtingen.

 

Namens RaGaPa is Evolve Services op dit moment actief om het verkoop- en distributiekanaal verder in te richten dus mocht u kansen zien voor uw organisatie, en klanten, schroom dan niet contact met ons op te nemen.