Met ingang van 18 april hebben Evolve Services en Evolve Mobile haar intrek genomen in het Philips Stadion te Eindhoven. Met de verhuizing naar deze locatie realiseert het team van Evolve een verdere professionalisering van haar organisatie, en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Evolve neemt per 18 april haar intrek in het Philips Stadion

Sander van den Nieuwenhuijzen (Evolve) en Chantal Kusters (Kick Offices) bij de ondertekening van de huurovereenkomst.

Ondernemen in een topsportklimaat

De verhuizing vanuit het creatieve centrum van Eindhoven (Strijp-S) naar het Philips Stadion roept wellicht wat vraagtekens op, maar was voor de heren van Evolve evident. Niels Aarts, Managing Partner bij Evolve, legt uit wat de reden achter de verhuizing is:

Nadat we de eerste jaren met het team van Evolve Group (Evolve Services en Mobile) met veel plezier de organisatie vorm hebben gegeven op Strijp-S voelde we dat het tijd was voor een nieuwe stap en uitdaging. Alhoewel Strijp-S met al haar creativiteit een bron van ideeën bleek hebben we de drive om de lat voor Evolve steeds hoger te leggen, en waar is dit nu beter te realiseren dan in een stadion dat topsport ademt.

Om tot optimale prestaties te komen moeten faciliteiten en randvoorwaarden tot in de puntjes geregeld zijn, en dit is dan ook precies waar Kick Offices en PSV in uitblinken en bij elkaar komen. Naast de benodigde werkplekken voorziet Kick Offices in drie luxe en ruime vergaderruimtes, extra flexplekken, IT voorzieningen van formaat en een ontvangstruimte met luxe koffiebar waar bezoekers persoonlijk welkom geheten worden.

 

Eigentijdse werkplekken in moderne stijl

Eigentijdse werkplekken in moderne stijl

 

Het geheel is met gevoel voor smaak ingericht door KRAGT Groep, welke zowel het interieur als het meubilair in hun kenmerkende en eigen stijl voor hun rekening hebben genomen.

 

De inrichting van de ruimtes is verzorgd door KRAGT Groep

De inrichting van de ruimtes is verzorgd door KRAGT Groep

 

Philips Stadion, meer dan een stadion

Naast moderne werkplekken en de thuishaven van PSV heeft het Philips Stadion nog meer te bieden. Zo zijn in het stadion een fitnessclub, museum en diverse horeca gelegenheden te vinden waaronder Eetcafe “De Verlenging” waar bezoekers kunnen lunchen met uitzicht op het veld, Michelin Restaurant Avant Garde, en Aziatisch Restaurant de Blauwe Lotus.

Naast de vergaderruimtes van Kick Offices biedt de samenwerking met PSV een breed scala aan nieuwe mogelijkheden voor het organiseren van evenementen middels de event tak van PSV, Philips Stadion Events. Of het nu gaat om een kleine (besloten) bijeenkomst op niveau of een grootschalig evenement, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De koffie staat altijd klaar

Zoals ze bij ons in Brabant zeggen “de koffie staat altijd klaar” dus mocht u benieuwd zijn naar onze nieuwe ruimte(s) en persoonlijk een kijkje willen komen nemen, neem dan gerust contact met ons op voor een kop koffie en een persoonlijke rondleiding. Laat u door ons en onze faciliteiten inspireren, en proef het topsportklimaat dat smaakt naar meer.

 

 

Per 18 april 2017 is ons adres gewijzigd naar Frederiklaan 10E, 5616NH in Eindhoven. Onze locatie aan de Torenallee in Eindhoven komt hiermee te vervallen. Ons nieuwe kantoor is slechts 5 minuten lopen vanaf de Torenallee en te vinden onder de west tribune van het Philips Stadion. Onze overige contactgegevens blijven gelijk. Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt u uiteraard contact opnemen met uw contactpersoon bij Evolve Services.