Evolve Services Business Development

Evolve Services helpt bij het realiseren van duurzame omzetgroei voor uw bedrijf. Om dit te realiseren bieden wij onze business development services aan, waarin een persoonlijke en actieve samenwerking centraal staan. Dit zorgt ervoor dat onze concepten en strategieën naadloos aansluiten bij uw identiteit.

 

Veel bedrijven hebben moeite met verandering en het realiseren van duurzaam succes. Een belangrijke oorzaak is dat bestaande inzichten en resources u beperken om echt onderscheidend te zijn. In dit kader bieden onze business development diensten uitkomst. Deze helpen u namelijk bij het bepalen en uitzetten van de juiste koers.

Strategische ondersteuning

 

Strategische Ondersteuning

 

Aan de hand van een aantal veelvoorkomende uitdagingen hebben we vier programma’s ontworpen waarmee u binnen afzienbare tijd het verschil maakt. Onderstaande programma’s kennen een korte doorlooptijd (1 tot 2 maanden) en zorgen voor de juiste verandering binnen uw organisatie.

 

1. Bedrijfsmodel Transformatie

Bedrijfsmodellen verliezen hun relevantie sneller dan ooit en de nieuwe toetreders zetten uw markt volledig op haar kop. Het is dus de hoogste tijd voor een (ver)nieuw(d) bedrijfsmodel. Maar hoe innoveert u zonder uw bestaande omzet en klanten in gevaar te brengen?

Evolve helpt u om te verbouwen met de winkel open. Onze taak is het verkennen en in kaart brengen van nieuwe groeirichtingen welke zorgen voor het verdienpotentieel van morgen. Hierbij kijken we naar de kansen in uw huidige markt door de concurrentie en doelgroep tegen het licht te houden maar we verzetten ook de kaders op zoek naar nieuwe groeikansen.

 

2. Klant Ontwikkeling

Er zit een groot verschil tussen het ‘gevoel’ hebben dat je de klant begrijpt, en echt weten wat de afzonderlijke klantbehoeften zijn en hoe je deze zo goed mogelijk invult. Inzicht hebben in hetgeen uw klant echt zoekt is geen overbodige luxe maar een bittere noodzaak in deze tijd van transparantie en afnemende loyaliteit.

Evolve helpt u dichter tot uw klanten te komen door zijn of haar behoeften centraal te stellen binnen uw organisatie. Op deze manier trekt u nieuwe klanten aan en stijgt de klanttevredenheid.

 

3. Merk Differentiatie

Het hebben van een eigen identiteit is de eerste stap in het creëren van onderscheidend vermogen. Met alleen een goed product of een uitstekende service maak je namelijk niet langer het verschil. Toch is het voor veel bedrijven niet duidelijk wat hen anders maakt dan anderen, en wanneer dit intern niet duidelijk is hoe mag u dan verwachten dat de klanten dit wel weten?

Om ervoor te zorgen dat u opvalt tussen uw concurrenten gaan we op zoek naar de identiteit die past bij uw bedrijf en onderscheidend is in de markt. Vanuit hier creëren we een merkverhaal dat de rode draad vormt door al uw marketingactiviteiten, helpt bij het vinden van de juiste partners, en van waarde is bij het selecteren van de juiste medewerkers.

 

4. Lead Optimalisatie

Uiteindelijk draait het binnen elke commerciële organisatie om het verkrijgen van nieuwe klanten en het verhogen van de omzet. Hiervoor hebben wij het Lead Optimalisatie programma ontwikkeld met slechts één doel: het generen van meer leads en opdrachten.

We beginnen met het definiëren van de ideale klant, waarna we een passende content strategie ontwikkelen en de juiste marketingkanalen selecteren. Het belangrijkste in dit proces is het creëren van samenhang tussen uw sales- en marketingactiviteiten. Daarom besteden we extra aandacht aan de interne overdracht van leads en begeleiden we uw verkoopproces. Op deze manier zijn we in staat om de conversie door het gehele proces te optimaliseren.

 

Operationele ondersteuning

 

Operationele Ondersteuning

 

Naast onze strategische programma’s bieden wij ook operationele ondersteuning. Deze vorm is ideaal voor organisaties die kampen met een tekort aan capaciteit of op zoek zijn naar groei in nieuwe markten. Naast onze inhoudelijke expertise heeft u ook de beschikking over ons lokale netwerk en onze marktkennis.

 

Heeft u naar aanleiding van dit artikel verdere vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend consult of meer informatie.