RaGaPa kiest voor Evolve Services

Evolve Services en RaGaPa Inc. zijn per 24 november 2014 een partnerovereenkomst aangegaan waarin zij hun onderlinge samenwerking verder intensiveren. Nadat Evolve Mobile eerder dit jaar de WiFi Marketing oplossing van RaGaPa heeft opgenomen in haar portfolio worden nu ook de business development diensten van Evolve Services ingezet om deze innovatieve oplossing verder onder de aandacht te brengen op de Europese markt.

RaGaPa

De oplossingen van RaGaPa zijn actief op het gebied van WiFi Monetization en User Engagement. Middels haar gepatenteerde injectie technologie creëert RaGaPa voor eigenaren van WiFi netwerken de mogelijkheid haar eigen communicatie kanaal of advertentie platform op te zetten. Hiermee kunnen zij niet alleen een eigen welkomstpagina inrichten en beheren maar is er permanent communicatie kanaal om bezoekers en gebruikers van eigen WiFi netwerken te bereiken.

De oplossing werkt als stand-alone en is compatibel met alle veelvoorkomende WiFi fabrikanten. Met het Content Management Systeem zijn beheerders maar ook marketeers in staat eenvoudig boodschappen te creëren en plannen. Daarnaast is er een uitgebreide functionaliteit op het gebied van analyse en veiligheid. Met het analyse dashboard kan het gedrag en profiel van gebruikers inzichtelijk gemaakt worden, evenals gebruikscijfers van het WiFi netwerk. De security oplossingen maken het mogelijk een veilig internettoegang te bieden met onder andere bescherming tegen virussen en malware, phising en spyware. Ook kunnen websites en bijvoorbeeld torrents geblokkeerd worden.

WiFi Marketing & Monetization

Alhoewel RaGaPa pas sinds 2013 actief is heeft het reeds enkele aansprekende referenties op mogen tekenen waarbij de focus vooral ligt op de sectoren transport (vliegvelden en stations), retail (winkelcentra, gebieden en warenhuizen), steden (city marketing organisaties), eventlocaties (stadions, pretparken en congrescentra) en hospitality (hotels en resorts).

Met name marketeers zien WiFi marketing en Monetization als een belangrijke tool om in contact te komen en blijven met hun doelgroep. Het aanbieden van gratis internet middels WiFi lijkt in veel sectoren een standaard geworden maar naast hoge investeringen zien bedrijven daar vaak nog maar weinig van terug. Daarnaast is het steeds moeilijker de aandacht van bezoekers vast te houden door het explosieve gebruik van mobiele devices zoals smartphones, tablets en laptops.

Met de oplossing van RaGaPa zijn zij in staat een deel van de kostbare investering in WiFi terug te verdienen en hebben zij een nieuw communicatie kanaal tot hun beschikking dat uiterst effectief is. Daarnaast zien ook IT afdelingen de toegevoegde waarde door de sterke veiligheid en inzichten in het gebruik van het WiFi netwerk dat zij beheren.

Evolve Mobile

De toenemende interesse in WiFi Marketing & Monetization en het unieke karakter van de RaGaPa oplossing waren voor Evolve Mobile eerder al reden om het product in haar portfolio op te nemen. Onderlinge ervaringen en reacties vanuit de lokale markt hebben er inmiddels toe geleid dat beide partijen inmiddels overeen zijn gekomen dat Evolve Services een prominentere rol gaat vervullen in de Europese markt met de inzet van haar Business Development Services.

Sander van den Nieuwenhuijzen (partner bij Evolve Mobile en Evolve Services) over deze keuze:

De missie van Evolve Mobile is het bieden van een veilige internet toegang voor iedere publieke WiFi gebruiker, welke eenvoudig tot stand te brengen is. Daarnaast willen wij bedrijven de mogelijkheid geven van toegevoegde waarde te zijn binnen het mobiele kanaal, en inzichten te krijgen in de wensen en behoeften van bezoekers. Hiervoor is WiFi een uitermate geschikt medium.

Evolve Services

Naast adviseur op het gebied van mobiele oplossingen heeft Evolve Mobile met haar zusteronderneming Evolve Services ook alle expertise in huis bedrijven te ondersteunen bij hun ontwikkeling op commercieel vlak. Onderdeel hiervan zijn marketing, sales en business development diensten waarbij lokale kennis gecombineerd wordt met professionele expertise. De prettige samenwerking met Evolve Mobile heeft RaGaPa doen besluiten hier verder gebruik van te maken. Als lokale vertegenwoordiger van haar oplossingen zal Evolve Services  handelen als aanspreekpunt maar ook ondersteuning bieden bij het ontwikkelen van nieuwe opportunity’s.

 

Wilt u meer weten over de samenwerking tussen beide partijen of onze diensten en oplossingen neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast is in dit artikel meer informatie terug te vinden over de functionaliteit en werking van de RaGaPa oplossing in het bijzonder.